reviews

 

Sinds enkele jaren volg ik de yogalessen bij Mirjam met plezier.
Mede doordat zij duidelijke individuele aanwijzingen geeft waar ik mij prettig bij voel. Na de yoga geniet ik van een goede nachtrust .
Ik vind het een aanrader.

BettyVisser

 

Mirjam geeft prettig les met veel afwisseling, met veel verstand van zaken en met duidelijke aanwijzingen, zodat je je aandacht goed kan richten op de kern van de oefening. We sluiten af met een heerlijke kop thee. Na afloop voel ik me altijd echt goed :))

Liesbeth van Loevezijn

 

De lessen van Mirjam zijn heel afwisselend en erg fijn. Als je de belastbaarheid van je lichaam in de gaten moet houden, dan heeft ze goede tips en ze let ook op je. Ontspanning door inspanning!
Karin Rutten

 

Ik volg zwangerschapsyoga bij Mirjam en het is heerlijk! Mirjam weet je vanaf het begin op je gemak te stellen. Ik heb totaal geen ervaring met yoga en ik kan toch goed meedoen met de les, zelfs nu het via de livestream moet vanwege het coronavirus. Ontzettend fijn dat de lessen op deze manier door kunnen gaan. Zo kan ik mij goed voorbereiden op de bevalling.
Mirjam zelf is een kanjer! Een hele zorgzame lieve vrouw. Zij begeleidt je zowel fysiek als mentaal door je zwangerschap heen en naar de bevalling toe. Ik zie de bevalling vol vertrouwen tegemoet, omdat ik heb geleerd te vertrouwen op mijn lichaam en mijzelf. Een echte aanrader!!
Ik heb dan ook zeker de intentie om na de bevalling, als ik hersteld ben en gewend aan de nieuwe situatie thuis, de yogalessen bij Mirjam voort te zetten. Het geeft rust voor zowel lichaam als geest.
Christel Stolk