Zwangerschapsyoga

In Arnhem, bij MindfulnessInMotion start in januari 2020 de zwangerschapsyoga.
Locatie: centrum voor mens en gezondheid, Het Gulden Hart, Bakenbergseweg 72 in Arnhem.
Dag en tijd: Het programma zwangerschapsyoga is een doorlopende cursus van 4 lessen per maand, op dinsdagavond van 18:30 tot 19:45 uur.

De zwangerschapsyoga helpt je op een ontspannen manier je zwangerschap te beleven en zorgt ervoor dat je samen met je partner met vertrouwen naar je bevalling toeleeft.
Oefeningen, uitleg en massages komen afwisselend aan bod.

3 thema’s
We behandelen in de lessen afwisselend de volgende thema’s:
ADEM & CONCENTRATIE: de zwangerschap wordt gezien als een door de natuur aangereikt bewustwordingsproces. Je keert naar binnen toe, maakt contact met je kind en wordt je bewust van alle veranderingen in jezelf; fysiek en mentaal.
ADEM & ONTSPANNING: vanuit ontspanning en verwondering geniet je van je zwangerschap. Vanuit ontspanning doet je lichaam wat het moet doen en werken de fysiologische processen optimaal samen om je kind ter wereld te brengen.
ADEM & KRACHT: bij de bevalling is kracht onontbeerlijk. Ontdek hoeveel vrouwelijke kracht je in je hebt en hoe je die kunt inzetten.
Partnerles
Elke 4e week van de maand komen de partners mee. De rol van de partner is groot. Hij staat niet meer 'aan de zijlijn'. Wat kun je allemaal betekenen voor je vrouw tijdens de zwangerschap en de bevalling? In de partnerlessen krijg je veel praktische informatie en tips. Je leert onder andere pijn en ongemakken van je vrouw te verzachten met massages. 
Instromen
Vanaf 20 weken zwangerschap kun je instromen. Elke eerste dinsdag van de maand kunnen nieuwe cursisten instromen.
Prijs
€ 65,= per maand voor 4 lessen inclusief de partnerles.
We werken in kleine groepen.
Privéles
Is de dinsdagavond voor jou geen optie, maar wil je wel graag zwangerschapsyoga doen, dan kun je privélessen volgen in het weekend. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie bel of mail met Mirjam Toepoel
info@yogakeppel.nl of 0617447573